Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize; sürdürülebilir rekabet gücünün oluşturulması ve rekabet üstünlüğü sağlayan kaynakların arttırılması noktasında danışmanlık yapmayı öncelikli hedef belirledik.

İletişim Bilgileri

MÜDÜR ATAMASI

1) Dilekçe 2 adet ( Şirket yetkilisi tarafından imzalı veya vekaleten imzalanmalı ve vekaletin aslı veya noter onaylı sureti eklenmelidir.)
2) Müdür atamasına ilişkin Genel Kurul Kararı  (2 Adet Noter onaylı )
3) Toplantıda hazır bulunanların listesi ( 1 asıl – 1 fotokopi)
4)  İmza Beyannamesi - MERSİS’ten imza verisinin alınamadığı durumlarda fiziki imza beyanı - Ticaret Sicili Müdürlüğü Onaylı.
5) Çağrılı genel kurullarda gündem kararı (1 asıl – 1 fotokopi)
6) Çağrılı genel kurullarda gündemin yayımlandığı sicil gazetesi fotokopisi ile iadeli taahhütlü gönderi fotokopileri
7) Ortak olmayan müdürlerin bu görevi kabul ettiklerine ilişkin yazılı beyanları. (Yeni Kimlik Belgesi olanlar için gerekmeyecektir.)
Not:
* TTK’nun 623. Maddesine göre en az bir ortağın şirketi yönetim hakkının ve temsil yetkisinin bulunması gerekir.
* TTK’nun 624. Maddesine göre birden fazla müdür var ise bunlardan birisi Müdürler Kurulu Başkanı olarak seçilmelidir.
* Ortak dışından atanan şirket müdürü var ise yetki kararında ve imza beyannamesinde ortak dışından atandığına dair bir ibare yer almalıdır.
ŞİRKET MÜDÜRLÜĞÜNE TÜZEL KİŞİ SEÇİLİRSE KARARA;
“-Şirket müdürlüğüne ……….yıl için  ............................................... ticaret adresinde faaliyet gösteren …………………………...………………... ŞİRKETİ (VergiNo:.......; MersisNo:...........................)  seçilmiş olup şirketi her hususta münferiden ahzukabz temsil ve ilzam etmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
Şirket müdürlüğüne atanan ……………………………..…………… ŞİRKETİ tarafından, gerçek kişi temsilcisi olarak, . …………………………………………….. adresinde ikamet eden T.C.uyruklu, …………………………….…. T.C. Kimlik no’lu, …………………  ………………… belirlenmiştir.” EKLENMELİDİR.