Değerli Üyelerimiz,

Odamız yönetimine bizleri layık gördüğünüz için de, şahsım ve ekibim adına sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bundan sonraki çalışmalarda sizlerin fikirleri , önerileri bizler için çok önemli olacak. Dün de olduğu gibi bugünden sonrada , desteklerinizi her zaman bekliyoruz.

Hizmet dönemimizde şeffaflığı yitirmeden, duyguları aklın önüne koymadan, somut sorunlara somut çözümler üretme ilkesinden şaşmadan, öğrendiklerimizi ve bildiklerimizi en yaygın biçiminde paylaşarak bize destek olmuş ve görev vermiş üyelerimize yardımcı olmaya gayret edeceğiz.

Bugün burada , yönetim kurulumuzda tecrübeli arkadaşlarımızın yanı sıra, yeni ve genç arkadaşlarla birlikte bir yola çıkıyoruz. Ekibim ve şahsım adına, özellikle Yönetim  Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu ve ekibine, meclis üyelerimize , odamıza verdikleri değerli hizmetlerden ötürü ve bu hizmet yarışı bayrağını bize teslim ettikleri için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

EROL HATIRLI