Başkanın Mesajı

Siz değerli  üyelerimize yeni ticari fırsatlar oluşturmak ve küreselleşen ekonomide, etkin oyuncular olarak yer almalarını sağlamak adına her sektörden ve her ölçekten firmayı kucaklayan bir anlayışla yaptığımız tüm çalışmalarla üyelerimize bu konuda destek vermeye devam edeceğiz. Bu anlamda yönetime gelirken koyduğumuz hedefleri sizlerle birlikte gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Akreditasyon sistemini odamıza entegre ederek, TOBB ‘un sayılı odaları arasında yer aldığımız bu süreçte, kalite bilincinin yerleştirilmesi, oda sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi,  sayesinde Avrupa oda sistemine uyum sağlayıp, çalışmalarımızı yürütmeye devam ettik.

Odamız, ilçemiz ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda faaliyetlerini özenle ve ısrarla sürdürmeye de gayret gösteriyoruz.

Çalışmalarımıza destek veren tüm meclis üyelerimize ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ergün EFENDİOĞLU