Logomuz

Zaman içinde hem yeniliklerle hem de standartların değişmesiyle beraber çağımıza uygun, akılda kalıcılığı daha yüksek bir “Logo” hazırlattık.

Çağın gelişimine ve dönüşümüne uygun olarak tasarlanan logoda , “Birlikte Geleceğe” sloganıyla, yan yana iki şeritten biri Sanayiyi diğeri ise Ticareti sembolize etmektedir. Logodaki dairesellik ise birliği bütünlüğü temsil etmektedir. Kullanılan siyah renk kurumsallığı ve gücü, altın sarısı renk ise ekonomik gücü temsil etmektedir. Bütün olarak bakıldığında ise Ekonomiyi ve Gelişimi temsil eden logo, bundan sonra Odamızın tüm kurumsal kimliklerinde kullanılacak.

Gücünü Orhangazi ´den alan ve Orhangazi´ye güç katan bir kurum olarak, ilçemize ve üyelerimize güç katacak yenilikleri, tecrübemizi, gücümüzü, değerlerimizi, liderliğimizi, hedeflerimizi, çağdaş yapımızı daha iyi yansıtacak bir kimlikte yeniden şekillendiriyoruz. Kurumsal, görsel gücü yüksek, akılda kalıcı bir logo ve yepyeni bir kimlikle devam ediyoruz. Üyelerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini tatmin edecek etkinlikte, üyelerimizin birbirleriyle ve halkla olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılarak, taleplere en kısa sürede cevap vererek, güler yüzlü, etkin ve kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum dedi.

Oda Seçimleri

Online Borç Ödeme