Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize; sürdürülebilir rekabet gücünün oluşturulması ve rekabet üstünlüğü sağlayan kaynakların arttırılması noktasında danışmanlık yapmayı öncelikli hedef belirledik.

Türk Patent ve Marka Kurumu Bilgi ve Doküman Birimi

Sayın Üyemiz;

Odamız ile Türk Patent ve Marka Kurumu arasında imzalanan protokol kapsamında odamız bünyesinde Türk Patent ve Marka Kurumu Bilgi ve Doküman Birimi kurularak hizmet vermeye başlamıştır.

TPE Bilgi ve Doküman Birimi, marka, patent, endüstriyel tasarım, coğrafi işaretler, faydalı model konularında başvuru yapmak isteyen üyelerimize ücretsiz danışmanlık, bilgi ve dokümantasyon hizmeti vermektedir.

Marka Tescili Bilgilendirme Hizmeti?

Marka Nedir?

Marka tescil başvurusu?

Marka Tescil Süreci?

Marka Tescilinin Sağladığı Avantajlar?

Patent & Faydalı Model Nedir?

Patent/Faydalı Model Başvurusu için gerekli evraklar?

Patent & Faydalı Model Bilgilendirme Hizmeti?

Patent ve Faydalı Model Arasındaki Fark Nedir?

Sorurularının cevaplandığı ve konu ile ilgili bilgilerin yer aldığı dökümana ek biriminden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.