Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize; sürdürülebilir rekabet gücünün oluşturulması ve rekabet üstünlüğü sağlayan kaynakların arttırılması noktasında danışmanlık yapmayı öncelikli hedef belirledik.

Dış Paydaş Görüş Toplama Formu

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek ve sizlerle birlikte ilçemize daha iyi hizmetler sunabilmek amacıyla, “Stratejik Plan” çalışmalarımız kapsamında; sizlerden gelecek görüşlerle Odamızın durum analizini yapmak ve planlama aşamasında siz değerli paydaşlarımızın görüşlerine yer vermek önem arz etmektedir.

Bu çerçevede ekte sunulan “Dış Paydaş Görüş Toplama Formu” anketimizi değerlendirerek, Odamıza gönderilmesi hususunu bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,