24. Worldfood İstanbul Gıda Fuarını Ziyaret Ediyoruz

Bu yılda Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan Worldfood İstanbul Gıda Fuarına 03 Eylül Cumartesi günü, üyelerimizi götürerek katılım sağlıyacağız. Türkiye’nin alanındaki en büyük ve en kapsamlı fuarı olan İstanbul Gıda Fuarı; 01-04 Eylül 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo Yeşilköy’ de gerçekleştirilecek.

Orta Doğu, Kuzey Afrika, Balkanlar, Güneydoğu Avrupa, AB Ülkeleri, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri pazarına yönelik önemli alıcıların her yıl ziyaret ettiği Worldfood İstanbul fuarı geçtiğimiz yıl 119 farklı ülkeden 3.465 yabancı profesyonel ziyaretçiyi ağırladı. 4 gün sürecek olan fuarda, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, yaş meyve ve sebze, deniz ürünleri, dondurulmuş ürünler, temel gıdalar ve yağlar, şekerli mamuller, unlu mamuller ve kuruyemiş ve gıda katkı maddeleri başta olmak üzere pek çok ürünün yer alacağı katılımcı profiline ev sahipliği yapacak.

WorldFood Istanbul’da Gıda Katkıları Özel Bölümü - Ingredients Turkey’in yanı sıra bu sene ilk kez; Soğuk Zincir, Depolama Sistemleri, Soğutma, Havalandırma ve Lojistik Özel Bölümü “ColdChain Expo Eurasia” yer alacak. Bu özel bölüm; bölgenin soğuk zincir sektörüne yönelik ilk uzmanlaşmış etkinliği olarak Soğuk Zincir Hizmetleri, Soğu Nakliyat ve Ekipmanları, Soğuk Depolama ve Ekipmanları konusunda faaliyet gösteren firmalara yeni fırsatlar sunuyor olacak.

03 Eylül Cumartesi Günü Fuara Gidiliyor.

Fuarlardan sorumlu Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Tokuç yaptığı bilgilendirmede, “2016 Worldfood İstanbul fuarı, ülkemiz gıda ve teknolojileri sektörünün kapsamlı bir şekilde kamuoyuna sunulduğu, ilgili yerli ve yabancı kurum ve kuruluşların bir araya geldiği, firmaların geleceğe yönelik bakış açılarını genişleten bu fuarın üyelerimize yararlı olduğunu geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz üyelerimizin sağladığı faydalardan görmekteyiz. Bu sebeple ilgili meslek gruplarında yer alan üyelerimizin gösterdikleri ilgiden ve katılımlarından dolayı memnuniyet duymaktayız. Buradan ilgili tüm üyelerimizi tekrar davet ediyorum. ” dedi.

WorldFood Istanbul ile eş zamanlı olarak düzenlenecek 31. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı - Ipack Turkey fuarı da gıda sektörüyle paralel ilerleyen ambalaj sektöründeki son gelişmelere ışık tutacak. Fuarlarla eş zamanlı gerçekleştirilecek konferans ve seminer programları ile sektörel bilgi ve deneyim paylaşımı da sağlanacak

03 Eylül Cumartesi günü, günübirlik olarak gidilecek fuara Orhangazi TSO sabah saat 9:00’ da Orhangazi Terminalinden ücretsiz olarak kaldıracağı otobüslerle katılım sağlayacak. Fuara gitmek isteyen üyelerimiz 0 (224) 573 81 69 (dahili 111) numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilirler.

03 Eylül Cumartesi Günü Fuara Gidiliyor.