İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri

İş Sağlığı ve Güvenliği başlığı ile 4857 sayılı Kanunun 78 inci maddesine istinaden, odamız seminer salonunda 8 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ eğitimine üye firmalarımızın yaklaşık 70 çalışanı katılım sağladı.

İş Kanunu kapsamında bulunan tüm işyerlerindeki çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda her yıl temel eğitimlere tabi tutulmasını ve bunun belgelendirilmesini işverenlere zorunlu kılmıştır. Bu nedenle İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Mehmet BAYIR tarafından verilen eğitime katılan üye firma çalışanları eğitimlerini tamamlayıp sertifika almaya hak kazandılar.

Üyelerimizin talepleri doğrultusunda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerini  odamızda gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İhtiyaç duydukları eğitimlerin açılmasını isteyen üyelerimizin odamıza başvurmalarını rica ediyoruz.