666 Aileye Ramazan Erzak Yardımı Yapıldı

Odamız tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile her yıl organize edilen Ramazan Erzak yardımı uygulamasını bu yıl da gerçekleştirdi.

Yürütülen çalışmalar sonucunda 666 ihtiyaç sahibi aileye,  Ramazan erzak paketleri Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri vasıtası ile ulaştırıldı.

Odamızın Sosyal yardımlar komisyonunca yapılan çalışmalar sonrasında Ramazan erzak paketleri sahiplerine ulaştırıldı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan İpek, Orhan Kocabey ve Sadettin Ünver’ den oluşan komisyon üyelerince yapılan açıklamada, ”Yardımlaşma ve dayanışma duygularının harekete geçtiği bu Mübarek Ramazan ayında toplumumuzun birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan yardımlaşmanın Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odamız üzerinden gerçekleştiriliyor olması bizleri son derece memnun ediyor. Her sene yapılan bu yardımın daha da geniş kapsamlı olması ve daha çok vatandaşımıza ulaştırılmasını umut ediyoruz. Odamız adına, tüm vatandaşlarımızın Ramazanını kutluyor ve Ramazan ayını sağlık, mutluluk ve refah içinde geçirmelerini diliyoruz. “ denildi.