Ekonomi Paneli Gerçekleştiriyoruz

2015 Yılı Ekonomisinin Değerlendirmesi ve 2016 Yılı Ekonomisinden Beklentiler

Ekonominin Nabzı Bu Panelde Tutulacak.

2015 Yılı Ekonomisinin Değerlendirmesi ve 2016 Yılı Ekonomisinden Beklentiler isimli panel 22 Ocak Cuma günü saat 18.00 ‘de odamızda gerçekleştirilecektir.

Orhangazi TSO’ nun konuğu olarak panele katılacak olan,  İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ersin Özince ve Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Rüştü Bozkurt'un moderatörlüğünde gerçekleştirecek panele tüm üyelerimizi davet ediyoruz.

2016 Yılı Ekonomisinin İş Alemine, Yatırımcılara, Kobilere, Tüketiciye Etkileri Nasıl Olacak?

2015 yılında yaşanan ekonomik gelişmeler ve yeni yılda iş alemine, yatırımcılara, Kobilere, tüketiciye yansımaları nasıl olur? 2016 yılı büyüme tahminlerini tutacak mı? Cari açık 2016 yılında nasıl değişecek? Ülke içinde yaşanan terör olaylarının ekonomiye zararları büyür mü? Rusya ile ilgili yaşanan krizin ülke ekonomimize yansımaları nasıl olacak? Suudi Arabistan ile İran arasında yaşananların petrol fiyatlarına etkisi nasıl olur? Çin, ABD, Ortadoğu ülkelerinde yaşananların ekonomiye etkileri, gibi başlıkların değerlendirileceği panel, oldukça ilgi çekici konuları barındırıyor.

Bankalar Birliğinin de bir süre başkanlığını yürüten Ersin Özince, İş bankasında çeşitli görevler almıştır. Türk bankacılığının önemli isimlerinden olan Özince ‘nin konuşmacı olduğu panelde, son zamanlarda Türkiye’de ve Dünyada yaşananların ekonomiye etkisini ve gelişen diğer olayları değerlendirecek. Panelde ayrıca, döviz piyasası, ihracat, ithalat, borsa, para, faiz üçgenindeki hareketlilik, bankacılık, enflasyon, yeni yatırımlar ve  atılan adımlarla ilgili gelecek tüm soruları yanıtlayacaklar.

Odamızın geleneksel hale getirdiği, “2015 Yılı Ekonomisinin Değerlendirmesi ve 2016 Yılında Ekonomisinden Beklentiler” konulu Panelin programı 22 Ocak Cuma günü saat 18:00 ‘de başlayacak. Gerçekleştirilecek panele tüm üyelerimizi davet ediyoruz.