7.Meslek Grubu Üyelerimizin Sorunlarını Görüştük

Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz ve taleplerini dinlediğimiz 7. Meslek grubu üyelerimizle birlikte yaptığımız görüşmeler sonucunda çıkan sonuçları iletmek ve çözüm bulmak üzere iki toplantı gerçekleştirdik.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu' nun makamında gerçekleşen ilk toplantıya 24.Dönem Milletvekili ve Akparti Milletvekili adayı İsmail Aydın, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Koordinatörü İsmail Özbey, Orhangazi de yolcu taşımacılığı yapan Minibüsçüler ve Küçük Otobüsçüler Kooperatifi, Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi, Servisçiler Kooperatifi ve İlçemize bağlı Dış mahallelerde yolcu taşımacılığı yapan Minibüsçüler Kooperatifleri yetkilileri katıldı.

Yapılan Görüşmeler sonucunda ortaya çıkan sonuçlar ise şu şekilde oldu. Yolcu taşıyan esnafımızın Orhangazi sınırları dışında yolcu bırakmada yaşadığı sıkıntılar ve durak belirleme konusunda ki istekleri iletildi. Burulaş’ ın aldığı peron ücretlerinin çok fazla olduğu Orhangazi’ nin kapasitesinin o rakamlar için az olduğu ve bu konuda bir etüt çalışması yapılarak alınan ücrette iyileştirme yapılması istendi. Aynı zamanda Terminal giriş-çıkış ücretlerinin fazla olduğunun iletildiği toplantı karşı fikir alışverişleriyle birlikte devam etti.