Yönetim Kurulu Başkanımız Ergün Efendioğlu son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yüzyıllarca aynı vatan toprakları üzerinde yaşayıp, her türlü güçlüğü birlikte göğüslemiş vatan evlatlarını birbirine düşürmeye çalışan mihraklar bir gün gelecek hak ettikleri cezayı bulacaklar. Vereceğimiz en büyük ceza ise ülkemizin birliği ve bütünlüğü olacaktır.

Gün birlik günüdür, gün köklü geçmişimize sahip çıkıp, kirli emellerini gerçekleştirmek için bizleri kullandıklarını görme günüdür.

Annelerimizin yüreklerini parçalayanlara, babalarımıza evlat acısı çektirenlere, ülkemize şehit gözyaşları döktürenlere lanetler olsun.

Vatanları için şehit olan evlatlarımızın şehadeti, bizleri parçalayabileceklerini düşünenlerin tüm âlemlerde hainliğini pekiştirecektir ve tarihin kirli sayfalarında yerlerini almalarına şahitlik edecektir.

Camiamız adına, şehitlerimize Allah’ tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.