Kredi Garanti Fonu Destekleri Ve TEB Girişim Bankacılığı İle İlgili Seminer Gerçekleştiriliyoruz

TEB Girişim Bankacılığı ve Kredi Garanti Fonu (KGF) Destekleri hakkında bilgilendirme toplantısını Bugün (21 Mayıs Perşembe) Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştireceğiz.
Odamızın seminer salonunda, saat 18.30 ‘da yapılacak olan toplantıya tüm üyelerimiz davetlidir. Ayrıca girişimcilerinde katılabileceği toplantıda, KOBİ’lerin finansman ihtiyaçlarına Kredi Garanti Fonuyla nasıl ulaşabilecekleri anlatılacak. Ayrıca TEB Girişim Bankacılığının sağladığı hizmetler hakkında bilgiler verilecek.
Kredi Garanti Fonu, küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ) için sağladığı kefaletle bu işletmelere destek vermekte, yatırımlarının ve işletmelerinin finansmanında banka kredisi kullanmalarını mümkün hale getirmektedir.
Başarı vadeden genç ve yaratıcı girişimcilerle, küçük ve orta ölçekli işletmelerin büyüme ve gelişmelerine destek veren KGF, iyi iş fikirlerinin önündeki teminat yetersizliği engelini ortadan kaldırmaktadır.
KGF kefil !
KGF İşletme ihtiyacına dönük her türlü kredi için kefalet verilmekte olup, kredi türü konusunda bir sınırlama bulunmamaktadır. Yeni İş Kurmayı düşünenler, Mevcut işletmesini genişletmeyi düşünenler bu toplantıda sormak istedikleri tüm soruların cevaplarını alacaklar.
İlk defa iş kurmak isteyenler ve mevcut KOBİ’ler bu seminere…
Kredi Garanti Fonunun sağladığı imkânların yanı sıra, TEB Girişim Bankacılığının KGF ile yapmış olduğu protokol gereği sağladığı fırsatlarda bu seminerde anlatılacak.
Projelerini gerçekleştirmek isteyen girişimcilerin ihtiyacına yönelik hizmetleri de girişimcilere sunan TEB, Girişim Bankacılığı kapsamında girişimcilerin finansmana erişimlerini kolaylaştırmak amaçlı KGF ile işbirliği çerçevesinde bir projeyi uygulamaya almış durumda. TEB ile KGF işbirliğiyle yürütülen bu çalışmayla KOBİ’lere ve girişimcilere özel imkânlar sunuluyor.
Bu fırsatlardan faydalanmak için bir kaç ön şart aranıyor bunlardan bazıları ise; Yeni girişimciler için, Ticaret ve Sanayi Odası - KOSGEB işbirliğiyle, girişimcilik kurslarına katılmış olmak, yakın geçmiş dönemde kredi, kredi kartı ödemelerinde kötü performans göstermemiş olmak, gibi kriterlere göre kredi kullandırılıyor.