Kent Konseyinden Geri Dönüşüme Destek

Orhangazi Kent Konseyi Çalışma grupları üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odamızın başlattığı geri dönüşüm kampanyasına tam kadro destek verdi. Projeye destek kapsamında bir dizi çalışmalarda bulunan Kent Konseyi, geri dönüşüm kutularını esnaflara dağıtarak bilgilendirmelerde bulundu.

Orhangazi’de, Ticaret ve Sanayi Odamız Proje Destek ekibimiz tarafından kısa bir süre önce ‘Atığını Ayır, Orhangazi’ni Kayır’ adı altındaki proje ile başlatılan geri dönüşüm kampanyası her geçen gün atılan yeni adımlar ile ilçe geneline yayılmaya devam ediyor.  Hafta sonu destek programı düzenleyen Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Nizamettin Alkan, kampanya için hazırlanan geri dönüşüm kutularını konseyin çalışma grubu üyeleri ile birlikte ilçe esnafına dağıttı. 30 kişiden oluşturulan 15’erli iki grup halinde cadde ve sokak esnaflarına yönelen çalışma grubu üyeleri bir yandan geri dönüşüm kutularını esnafa verirken öte yandan da bilgilendirme broşürleri dağıtarak bilgiler aktardı.