Orhangazi TSO Güngör Zeytinciliğin Yeni Fabrikasının Temel Atma Törenine Katıldı.

Üyemiz Güngör zeytincilik firmasının yeni yatırımı olan inşaatın temel atma törenine, Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gemlik Belediye Başkanı  Refik Yılmaz, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası heyeti katılım sağladı.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Hatırlı, Meclis Başkan Yardımcısı İsmail Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi İslam Kurtiş ve Genel Sekreter Gürol Erol 23 Mayıs Cuma  günü Güngör Zeytinciliğin yeni fabrikasının temel atma törenine katılarak, yeni iş yerlerinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.