Orhangazi TSO Başkanı Ergün Efendioğlu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Heyetiyle Birlikte Balkan Odalar Birliği (ABC) 2014 Yılı I. Genel Kuruluna Gidiyor

Orhangazi TSO Başkanı Ergün Efendioğlu, TOBB-DEİK Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve heyetiyle birlikte Balkan Odalar Birliği (ABC) 2014 Yılı I. Genel Kurulu’na gidiyor.

28-29 Nisan tarihlerinde TOBB-DEİK Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu ‘da bir grup özel sektör heyeti ile Balkan Odalar Birliği (ABC) 2014 Yılı I. Genel Kurulu’nda gerçekleştirilecek resmi bir ziyarette yer alacak.

Program çerçevesinde, Türkiye-Yunanistan iki ülke iş adamları ve önde gelen kurum temsilcilerinin bir araya geleceği planlanmaktadır. Ayrıca firma görüşmeleri ve tesis ziyaretleri de program kapsamında yer alacak.

Görüşmelerde, başta siyasi ve ekonomik konular olmak üzere iki ülke arasındaki ilişkiler tüm yönleriyle ele alınacak, güncel bölgesel ve uluslararası konular hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

Ankara-Atina-Brüksel’i kapsayan ziyaret programında, Orhangazi Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu Odamızı temsilen heyetle birlikte hareket edecek.

Balkan Odalar Birliği (ABC) 2014 Yılı I. Genel Kurulu kapsamında "Türkiye ve Yunanistan arasındaki dostane ilişkiler ile yoğun işbirliğinin her alanda pekiştirilmesine vesile olacağı" ifade ediliyor.