Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası ndan Orhangazi Ticaret Sanayi Odası na Ziyaret

22 Nisan Salı günü Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Yenişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Basri Lapacı, Sayman Üyesi Sezai Öztürk ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu’nu ziyaret etti.

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası yaptırmayı planladığı yeni hizmet binaları için, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasını gezip, bina ile ilgili görüşleri alan Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasını çok beğendiklerini ifade ettiler.

Oda olarak yapılan faaliyetlerin konuşulmasının yanında, ayrıca fikir alışverişinde bulunan Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, tekrar görüşme dilekleriyle ayrıldılar.