Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi OSB Çalışmaları

OTSO Başkanı Ergün Efendioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ‘nı  ziyaret ederek ilçedeki OSB’leri incelediler. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl’dan İnegöl OSB ve İnegöl Mobilya İhtisas OSB’nin kuruluş ve işletilişi hakkında bilgiler aldılar.
Yönetim Kurulu Başkanımız  Ergün Efendioğlu ve yönetim kurulu üyeleri İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl’ı ziyaret ettiler.

Ergün EFENDİOĞLU , Orhangazi’de bir OSB kurulmasını arzuluyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Bu nedenle İnegöl’deki sanayileşmeyi yerinde görüp bu sanayileşmede büyük katkısı olan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasının tecrübelerini dinlemek amacıyla ziyarette bulunduklarını ifade etti.