Orhangazi TSO İzmir Olivtech 2014 Fuarına Katılıyor

İzmir Olivtech 2014 Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı 10-13 Nisan 2014 tarihleri arasında Uluslararası İzmir Fuar Alanında ziyaretçileri ile buluşuyor. Türkiye’nin ve dünyanın, zeytin, zeytinyağı ve teknolojileri sektör temsilcilerinin tek çatı altında toplandığı fuara, yaklaşık 250 firma katılım sağlayacak.

Zeytin, zeytinyağı, fidan ve teknolojilerine kadar tüm ürünlerin sergileneceği İzmir Olivtech 2014 fuarına, bölgemizin ve üyelerinin tanıtımını yapmak ve bu vesileyle bölgemize ekonomik kazanımlar sağlamak üzere Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası  katılımcı olarak standıyla  yer alacak.

İzmir Olivtech 2014 Fuarında zeytinyağı, zeytin, fidan, tohum, gübre, ambalaj malzemeleri, saklama teknolojileri, saklama ünitelerinin gibi birçok alanda ürünler sergilenecek.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri tarafından organize edilen ve bu yıl 4. sü düzenlenecek olan fuar 4 gün boyunca ziyaretçileri ile buluşacak.

Fidandan dağıtıma, makinadan inovasyon teknolojilerine zeytin ve zeytinyağı üretim zincirindeki tüm firmaların da katılımcı olacağı İzmir Olivtech 2014 fuarında, yerli ve yabancı alıcı ve satıcılar bir araya gelerek, önemli iş bağlantıları yapma imkanları bulabilecekler.

Fuar bir yandan yurtiçi pazar payının arttırılmasına olanak sağlarken, bir yandan da firmaların yurtdışında yeni pazarlar elde etme olanağı yakalayabilmelerine imkân tanıyacak.

Ayrıca Orhangazi TSO fuara ücretsiz otobüs kaldırarak, Üyeleri ile birlikte 13 Nisan Pazar günü fuar ziyaretinde bulunacak. Günübirlik fuar ziyareti, 13 Nisan Pazar günü Cumhuriyet meydanından saat 07:00’de hareket edecek ücretsiz otobüslerle gerçekleştirilecek.

İzmir Olivtech 2014 Fuarına ziyaretçi olarak katılım sağlamak isteyen Orhangazi TSO üyeleri 04 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar Orhangazi TSO’na bilgi vermeleri  gerekmektedir.