Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası ndan İş Hukuku ve İşveren Sorumlulukları Paneli

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Meslek Komitelerinden gelen talepler doğrultusunda üyelerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere, iş hukuku ve işveren sorumlulukları ile ilgili bir bilgilendirme paneli ile faaliyetlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen, MERSİS ve e-imza semineri, girişimcilik ve başarı öyküleri paneli, 2013 Yılının Ekonomi Değerlendirmesi ve 2014 Yılında Ekonomiden Beklentiler konulu panellerden sonra şimdi de İş Hukuku ve İşveren Sorumlulukları paneli düzenliyor.

Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi, İş ve sosyal güvenlik hukuku anabilim dalında görevli Yrd. Doç. Dr. K. Ahmet Sevimli ‘nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan panelde;  iş sözleşmeleri, tazminatlar, fazla çalışma ve işverenlerin diğer yükümlülüklerine dair dikkat edilmesi gereken konular ile Yeni Türk Ticaret Kanunu, iş hukuku ve sosyal güvenlik kanunu ile ilgili değişiklikler hakkında geniş çaplı bilgilendirme yapılacak.

İşyerlerinde personel istihdam eden tüm üyelerini, insan kaynakları bölümlerinde çalışanlarını ve muhasebecileri davet eden Orhangazi TSO Yönetim Kurulu, panelin 8 Nisan 2014 Salı günü Saat 18:00 da Oda Toplantı salonunda gerçekleştirileceğini bildirdi.