2013 Yılının Ekonomi Değerlendirmesi ve 2014 Yılında Ekonomide Beklentiler Paneli

  “ 2013 Yılının Ekonomi Değerlendirmesi ve 2014 Yılında Ekonomide Beklentiler ” Paneli Pazartesi Günü

 

“ 2013 Yılının Ekonomi Değerlendirmesi ve 2014 Yılında Ekonomide Beklentiler ” Paneli Pazartesi Günü Gerçekleşecek.

 

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasının geleneksel hale getirdiği ekonomi paneli 3 Şubat’ta gerçekleştiriliyor. Prof. Dr. Sayın Taner Berksoy ve Doç. Dr. Sayın Deniz Gökçe’nin konuşmacı olarak katılacağı programın moderatörlüğünü ise ELBA Danışmanlık Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Savaş Çıngır yapacak. Panel 3 Şubat Pazartesi günü saat 17:00’ de Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda gerçekleştirilecek.

 

Bloomberg HT ekonomi ve NTV Eko diyalog programlarından tanıdığımız Ekonomist Prof. Dr. Sayın Taner Berksoy ve Doç. Dr. Sayın Deniz Gökçe’nin konuşmacı olacağı “ 2013 Yılının Ekonomi Değerlendirmesi ve 2014 Yılında Ekonomiden Beklentiler ” konulu panelde merak edilenlere cevap verecek.

 

Özellikle Ekonomik göstergelerin fazlaca hareketli olduğu bir süreçte Prof. Dr. Sayın Taner Berksoy ve Doç. Dr. Sayın Deniz Gökçe’nin paylaşacağı bilgiler nedeniyle panele oldukça yoğun bir katılım bekleniyor.

 

Panel Pazartesi günü Saat 17:00´ de Oda Meclis Salonunda başlayacak. Orhangazi TSO geleneksel hale gelen bu panele tüm üyelerini davet ediyor.