Orhangazi TSO Bursa Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Meclis Başkanı Erol Hatırlı ve Orhangazi Yönetim Kurulu Üyeleri, BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve BTB Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Bursa Ticaret Borsası ve Orhangazi TSO arasında yapılacak olan işbirliklerinin konuşulduğu ziyarette, Orhangazi’ye ve bölge halkına katkı ile değer sağlayacak olan çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını söyleyen Özer Matlı, ’’Bölgenizin ne gibi bir eksikliği var ilk önce bunu tespit etmeliyiz. Özellikle geçimini tarımdan sağlayanlara sağlanacak katkı, bizlerin öncelikleri arasında yer alıyor. Bu konuda sizden gelecek projelere açığız’’ diye konuştu.

Bursa Ticaret Borsası olarak bölgeye katkı sağlamaktan mutluluk duyacaklarını belirten Özer Matlı, somut adımların önümüzdeki günlerde atılacağını ifade etti.

Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu; “Orhangazi TSO ile Bursa Ticaret Borsasının yapacağı işbirliğinin muhakkak bir ihtiyacı karşılaması kanaatinde olduğunu ve bu iş birliği ile ilçemiz adına güzel sonuçların çıkacağını düşünüyoruz” dedi.