Orhangazi TSO da Şirketlerde Başarının Yol Haritası Semineri

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası,  12 Kasım Salı günü oda seminer salonunda gerçekleştirilecek olan seminere tüm üyeleri davet ediyor.

İşletmelerde başarı ve elde edilen başarının sürdürülebilirliğinin sağlanmasının zor olduğu dönemlerde bunun yapılabilmesi için bir takım kararlar ve çalışmalar yapılması gerekiyor. Bu nedenle Orhangazi TSO, üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda bir semineri daha oda bünyesinde gerçekleştirmeye karar verdi. Krizler ve küreselleşmenin getirdiği fırtınalara rağmen işletmelerin başarıyı yakalaması ve bunun devamlılığını sağlaması son derece önemli bir kavramdır.

Saat 18:00’ de başlayacak olan “Şirketlerde Başarının Yol Haritası” seminerinde ; İşletmelerinizin başarılı, sürdürülebilir işletmeler haline gelmesi için yapılması gerekenler , izlenmesi gereken yöntemler, personelin sorumlulukları ve personel seçimi, doğru ve etkin bir işletme olabilmek için uygulama örnekleri , firmanın kendini geliştirmesi ve sürekli gelişim ve iyileştirme sağlaması, sürdürülebilir başarının faktörleri , uzun vadede geleceğe yönelik planlamaların nasıl yapılması gerektiği , etkili bir ekip ile doğru kararlar almanın işletme için öneminin anlatılacağı seminer, 12 Kasım Salı günü oda seminer salonunda gerçekleştirilecek.

Şirketlerinde başarı sağlayanlar, doğru işi, doğru yöntemlerle yapan ve aynı zamanda sonuç odaklı çalışmaları planlayan ve  bunları uygulayan işletmelerdir. Bu yaklaşımı sürdürülebilir hale getirebilen şirketlerin, doğrudan başarıyı da  yakalayabilen şirketler olacağını ifade eden oda yetkilileri, işletmelerinde başarıyı yakalamak ve  izlenmesi gereken yolları öğrenmek isteyen tüm üyelerini 12 Kasım 2013 Salı günü saat 18:00 de odada gerçekleştirilecek seminere davet ediyor.