Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Bursa Valisi Münir Karaloğlu nu Ziyaret Etti

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası 1 Ekim Salı günü Bursa valiliğine atanan Sayın Münir Karaloğlu’ na yapılan ziyaretle hoş geldiniz dedi.

Ziyaretin amacı, yeni görevinin hayırlı olmasını ve aynı zamanda tanışma ziyareti olarak değerlendirilirken, yapılan ziyarette OTSO yetkilileri Sayın Valimize Orhangazi ile ilgili bilgiler aktardılar.

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu; ‘’İlçemizin mevcut durumu, İlçemizin planlı gelişmesine katkıda bulunulması ve İlçemizden geçecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolunun etkisi ve 2 adet şehir çıkışının yine ilçemiz sınırları içinde olması sebebi ile bölgenin ulaşılabilirliğinin artacağını ve kolaylaşacağını” ifade etti.

Öte yandan özellikle turizm için son dönemde yaşanan gelişmelerle birlikte İstanbul için çekim merkezi haline gelecek olan bölgemizin değerlendirilmesi gerektiğinin ve bu konuda da desteklerini beklediklerini ifade eden OTSO Meclis Başkanı Erol Hatırlı, Bursa’mız için Orhangazi’ nin çok değerli bir merkez olduğunu, bu potansiyeli değerlendirmemiz gerektiğini ifade etti.

Bursa Valisi Sayın Münir Karaloğlu ise bölgeye yaptığı ziyaretlerde Orhangazi’ nin mevcut konjonktürden dolayı gelecek için büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve bunun için bir an önce harekete geçilmesinin elzem bir konu haline gelmiş olduğunu gördüğünü ifade etti.

Ziyaret, Meşhur Gedelek Turşularının da içerisinde bulunduğu yerel ürünler ile Bölgemizin Sanayi ve Turizm tanıtımlarının yapıldığı filmlerin Vali Sayın Münir Karaloğlu’ na sunulmasıyla son buldu.