KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin Devamı Geliyor.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Bursa Hizmet Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin ikincisinin açılması için çalışmalar başlatıldı.

Bir önceki dönemde alınan fazla başvurular nedeniyle ikincisinin de açılması konusunda karara varan OTSO yönetimi KOSGEB ile yaptığı protokolle eğitimlere başlayacak.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile ilgili başvurular alınmaya devam ediyor. Girişimcilik destek programından faydalanmak isteyen girişimcilerin öncelikle eğitimleri tamamlamaları gerekiyor. Bu konuda başvuru yapmak isteyen girişimciler Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası ile irtibata geçmeleri gerekiyor.

70 saatlik eğitimleri tamamlayıp ,sertifikalarını almaya hak kazanan girişimciler KOSGEB Mevzuatı çerçevesinde Yeni Girişimci Desteği kapsamında KOSGEB tarafından onaylanan iş planlarına 30.000 TL. hibe, 70.000 TL. kredi olmak üzere toplamda 100.000 TL. tutarında KOSGEB Girişimcilik Desteğinden faydalanma imkanına kavuşuyor olacaklar.