OTSO Üyeleri 11. Bayim Olur Musun Fuarını Ziyaret Etti

Her yıl girişimciler ile markaları bir araya getiren Bayim Olur musun?  Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın bu yıl 11’incisi  12 – 15 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde, ticari yaşamlarında yeni oluşumlar sağlamak isteyen  oda üyelerimiz ve KOSGEB girişimcilik eğitimini tamamlamış olan Orhangazi’ li girişimciler ile ziyaret gerçekleştirildi. 15 Eylül Pazar günü sabah 09:00’da Cumhuriyet Meydanından ücretsiz olarak kaldırılan otobüslerle ziyaret edilen fuarda,  markalarını bayilik sistemi ile geliştirmek isteyen ulusal firmaların yanı sıra Türkiye pazarına yatırım yapmak üzere incelemek için gelen bayilik dernekleri ve bayilik vermek isteyen uluslararası markalar bir araya geldi.

Gıda, emlak, takı-aksesuar, cafe, restoran, tekstil, kozmetik, kuru temizleme, araç temizlik, teknoloji marketler, bebek ürünleri, hizmet vb. sektörlerden markaların yer aldığı, 11. Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Türkiye’nin uluslararası platformda tanıtılmasına katkı sağlarken, fuarda yeni marka ve zincirlerin lisans anlaşmaları yapmasına, yeni markaların Türkiye pazarına girmesine ve Türk zincirlerinin yurtdışına açılmasına ön ayak olacak.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın sağladığı imkanlarla gerçekleştirilen fuar ziyaretinde katılım oldukça fazlaydı. Ziyaretçiler, birebir görüşme imkanı yakalamalarının yanında, gelişmekte olan teknolojileri  ve ticari trendleri takip etme imkanını da yakalamış oldular.