KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Meyvesini Veriyor...

İşletmeciliğini Birgül Günar’ın yaptığı Tesadüf Kafe törenle hizmete girdi. Tesadüf Kafenin açılış kurdelesini Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu ve Belediye Başkanı vekili Hasan Dursun kesti.

KOSGEB’in yeni dönemdeki ilk meyvesi

Açılışa katılan Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, iş yerinin sahibi olan Birgül Günar’ın 2013 yılı KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimizin ilk mezunlarından olduğunu söyledi. Ergün Efendioğlu; Özellikle bayanların ve gençlerin KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini alması ve KOSGEB’ inde desteği ile girişimde bulunulması, ilçemizin istihdamına katkı sağlaması, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olarak bizleri mutlu ediyor’ dedi.