Cezayirli Sorunlu İthalatçı Firma Hakkında

Cezayir’e İhracat Yapan Firmalarımızın Ticari Münasebetlerinde Yaşadıkları Mağduriyetlere İlişkin Olarak Müşavirliğimize Son Dönemlerde Ulaşan Bilgilere İstinaden;

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen 26/03/2024 tarih ve E-34221550-104.01-3262 sayılı yazıya istinaden;

Cezayir Ticaret Müşavirliğimiz tarafından iletilen bir yazıda, Cezayir’e ihracat yapan firmalarımızın ticari münasebetlerinde yaşadıkları mağduriyetlere ilişkin olarak Müşavirliğimize son dönemlerde ulaşan bilgilere istinaden; aşağıda ünvan ve iletişim bilgileri yer alan Cezayirli ithalatçı firma ile ticari münasebette bulunacak/bulunma ihtimali olan firmalarımızın ticari ilişkilerinde ihtiyatlı olmaları hususunda bilgilendirilmelerinin yararlı olacağı ifade edilmektedir.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.