Odamızda Gerçekleştirdiğimiz Toplantı ile GGK Üyelerimiz İle Bir Araya Geldik

Odamızda gerçekleştirdiğimiz toplantı ile Genç Girişimciler Kurulumuz ile bir araya geldik. Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Cem Kapitan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Emin Sevinç ve Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimize TOBB, Odamız ve çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik.

Yönetim Kurulu Başkanımız toplantıda yaptığı açıklamada; "Meclis Başkanımız Cem Kapitan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Genç Girişimciler Kurulumuz ile odamızda gerçekleştirdiğimiz toplantıda bir araya geldik. Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Emin Sevinç’in ve kurul üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği , Odamız ve çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Genç Girişimcilerimizin proje ve çalışma önerilerini değerlendirdiğimiz toplantı sonucunda başarılı ve faydalı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Kurulumuza çalışmaları için başarılar diliyor, katılımları için teşekkürlerimi iletiyorum.