Ortak Akıl Toplantısı Gerçekleştirildi

Ortak Akıl Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sn.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşrifleri Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ve Meclis Başkanımız Cem Kapitan katılım sağlayarak üyelerimizin talep ve önerilerini iletti.

Bursamızın ve ilçelerinin hedeflerine ulaşması için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası koordinasyonunda düzenlenen 'Ortak Akıl Toplantısı'; Bursa iş dünyasındaki sinerji ve birlikteliği kuvvetlendirmek üzere belirli periyotlarda düzenlenmektedir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sn.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşrifleri Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ve Meclis Başkanımız Cem Kapitan katılım sağladı.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı;  "Bursa ve İlçe Oda/Borsa Başkanlarının katılımlarıyla, Bursa iş dünyasındaki sinerji ve birlikteliği kuvvetlendirmek amacıyla belirli periyotlarda düzenlenen Ortak Akıl toplantısını TOBB Başkanımız Sn.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla BTSO nun ev sahipliğinde Swiss Otel Uludağ 1889 Bursa Business Kampüsünde gerçekleştirdik. Meclis Başkanımız Cem Kapitan ile birlikte katıldığımız toplantıda; üyelerimizin taleplerini ve önerilerini ilettik. “Ortak Akıl” toplantımıza katılarak yanımızda olan Başkanımız Sn.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ,Yönetim Kuruluna ve BTSO Başkanı Sn. İbrahim Burkay’a üyelerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.