Şubat Ayı Meclis Toplantımızı Gerçekleştirdik

Şubat ayı Meclis toplantısını Meclis Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Meclis Başkanımız Cem Kapitan’ın Başkanlığında gerçekleşen toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanmasıyla devam etti.Yönetim Kurulu Üyemiz Yüksel Çoklar, Yönetim yapılan çalışmalar ve odamız faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Şubat ayı Meclis toplantısını Meclis Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Meclis Başkanımız Cem Kapitan’ın Başkanlığında gerçekleşen toplantı, olağan gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanmasıyla devam etti.

Yönetim Kurulu Üyemiz M. Yüksel Çoklar, Yönetim Kurulumuzun yaptığı çalışmalar ve odamız faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Meclis toplantılarımızda gerçekleştirdiğimiz “Ayın Konusu” bölümünde SMMM Osman Mısır ve Bülent Subaşı Enflasyon Muhasebesi konusu hakkında bilgilendirmelerde bulunarak meclis üyelerimizin sorularını cevaplandırdılar. Osman Mısır ve Bülent Subaşı’na verdikleri değerli bilgiler için teşekkür ederiz.

Toplantımız dilek ve temennilerin sunulmasıyla sona erdi.