2024 Gündem Ekonomi Panelimize Davetlisiniz

2024 Gündem Ekonomi Panelimize Davetlisiniz

Gündem Ekonomi panelimizi 2 Şubat Cuma günü gerçekleştireceğiz.Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ile Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ’ın katılacağı güncel Ekonomik konular üzerinde değerlendirmelerin yapılacağı panelimize tüm üyelerimizi davet ediyoruz.

  

 

Sayın Üyemiz;

Geleneksel hale gelen ekonomi panelinin bu yıl 12. sini 2 Şubat Cuma günü saat 17:30’da odamız seminer salonunda gerçekleştireceğiz.

Türkiye’de yatırımlarından sıkça söz ettiren, Erdemoğlu Holding ve SASA Polyester AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ve ekonomi gazeteciliğinde sektörünün önemli isimlerinden Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ’ın konuşmacı olarak katılacağı panelde, önemli isimler tecrübelerini, Türkiye’de ve Dünyada yaşananların ekonomiye etkisini değerlendirilecekler.

İbrahim Erdemoğlu’nun, iş hayatındaki tecrübelerini, yatırımlarını ve başarı hikayesini paylaşacağı panelde, Hakan Güldağ ise ekonominin nabzını tutarak, enflasyon, döviz piyasası start-uplar, yenilenebilir enerji gibi birçok konuda bilgiler aktaracak.

“2024 Gündem Ekonomi ”

2024’te Bizi Bekleyen Ekonomik Gelişmeler Neler?

Bu yılda ekonominin hassas ve ilgi çekici konularının anlatılacağı panelde ülke ve dünya ekonomisini çok yakından takip eden ve tecrübeli iş insanı olan herkesin yakından tanıdığı tecrübeli isimler bizlerle birlikte olacak. Üyelerimizin bu değerli bilgilerden faydalanmaları için “2024 Gündem Ekonomi” isimli panelimizi kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, “Bugüne kadar yaptığımız ekonomi panellerinde, üyelerimiz, değerli katılımcılar sayesinde, çok önemli bilgiler edindiler. 12.sini düzenleyeceğimiz panelimizde, ülkemizin önemli yatırımcılarından İbrahim Erdemoğlu ve Ekonomi camiasının önemli ismi Hakan Güldağ bizlerle birlikte olacak.

Tüm üyelerimizi “2024 Gündem Ekonomi” panelimize bekliyoruz” dedi.

2 Şubat Cuma günü, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası seminer salonunda, saat 17:30’da gerçekleştirilecek “2024 Gündem Ekonomi ” paneline tüm üyelerimiz davetlidir.

Saygılarımızla.