Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) Hakkında Kosgeb Bilgilendirme Seminerini Gerçekleştirdik

Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) Hakkında Kosgeb Bilgilendirme Seminerini Gerçekleştirdik

KOSGEB' in Yeşil Sanayi ve KOBİ Enerji Verimliliği Destek Programlarının anlatıldığı seminerimizde Sefer Asa, Erdem Seçkin Bayır ve üyelerimizin katılımıyla odamızda gerçekleştirdik.Soruları yanıtlayan Uzmanlar, destekler hakkında detaylı sunumlarını tamamlayarak programı sonlandırdılar.

KOSGEB' in Yeşil Sanayi ve KOBİ Enerji Verimliliği Destek Programlarının anlatıldığı seminerimizde KOSGEB Uzmanları Sefer Asa, Erdem Seçkin Bayır ve üyelerimizin katılımıyla odamızda gerçekleştirdik. Seminerde, üyelerin sorularını yanıtlayan Uzmanlar, destekler hakkında detaylı sunumlarını tamamlayarak programı sonlandırdılar.

Bilindiği üzere; KOSGEB tarafından Yeşil Sanayi Destek Programı kapsamında firmalara; “Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi” çağsısı kapsamında 4.000.000 TL (geri ödemeli), “Sanayi KOBİ’lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi” çağrısı kapsamında 14.000.000 TL (geri ödemeli), KOBİ Enerji Verimliliği Destek Programı kapsamında ise Enerji Verimliliği Etüt Hizmeti, Elektrik Motorları Değişimi ve Verimlilik Artırıcı Giderler için toplam 1.300.000 TL’ye kadar hibe desteği verileceği açıklanmıştı.

Bilgilendirme Semineri sunumlarına ve ilgili dökümanlar ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Saygılarımızla.