Odamızda Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) Hakkında  Kosgeb Bilgilendirme Semineri Düzenlenecektir.

Odamızda Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) Hakkında Kosgeb Bilgilendirme Semineri Düzenlenecektir.

KOSGEB' in Yeşil Sanayi Destek Programı ve KOBİ Enerji Verimliliği Destek Programı Hakkında 24 Ocak Çarşamba Günü Odamızda Seminer Düzenlenecektir. Güneş Enerjisi Sistemleri ile Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi başlıklarında desteklerin verileceğini açıkladı.

Orhangazi TSO’ da KOSGEB Bilgilendirme Semineri Düzenleniyor.

KOSGEB, KOBİ’lerin Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) Yatırımları ile Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi başlıklarında desteklerin verileceğini açıkladı.

Destekler hakkında Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda üyelere yönelik 24 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 16:00’da bilgilendirme semineri düzenlenecek.

Odadan yapılan açıklamada, “ Üyelerimizin KOSGEB Yeşil Sanayi ve Enerji Verimliliği konusunda desteklerinden etkili bir şekilde yararlanabilmeleri için KOSGEB Bursa Doğu Müdürlüğü uzmanları detaylı sunum yaparak firmalarımızın sorularını cevaplandıracaktır” denildi.

Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) Yatırımlarına KOSGEB’ ten Destek

KOSGEB’in “Yeşil Sanayi Destek Programı” ve “KOBİ Enerji Verimliliği Destek Programı” hakkında Oda üyelerine yönelik 24 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 16:00’da Odamızda bilgilendirme semineri düzenleniyor.

KOSGEB tarafından Yeşil Sanayi Destek Programı kapsamında firmalara; “Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi” çağsısı kapsamında 4.000.000 TL (geri ödemeli), “Sanayi KOBİ’lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi” çağrısı kapsamında 14.000.000 TL (geri ödemeli) destek verilmektedir.

KOBİ Enerji Verimliliği Destek Programı kapsamında ise Enerji Verimliliği Etüt Hizmeti, Elektrik Motorları Değişimi ve Verimlilik Artırıcı Giderler için toplam 1.300.000 TL’ye kadar hibe desteği verilmektedir.

24 Ocak 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilecek seminere tüm üyeler davet ediliyor.