Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu bütün iş kollarında işçi çalıştıran işverenlere,  iş güvenliği ve sağılığı konusunda genel bir sorumluluk yüklemiştir.

Bu nedenle odamız üyelerine ve personellerine “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimlerini vermeye devam ediyoruz.

7 Haziran Cuma günü mesai saati sonrasında gerçekleştirilen eğitimlere çok sayıda firma çalışanı katılım sağladı.

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun sorumluluklardan birisi de, çalışan personelin  Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerini almış olmasıdır. Bu nedenle Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ihtiyacı olan eğitimlerini arttırarak devam ediyoruz. Gerçekleştirilecek eğitimlere personelini göndermek isteyen üyelerimizin odamız ile irtibata geçmelerini rica ediyoruz.