Orhangazi Kent Konseyi Gençlik Topluluğu Odamızı Ziyaret etti

Orhangazi Kent Konseyi Gençlik Topluluğu Odamızı Ziyaret etti

Orhangazi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Bülent Aydın ve Orhangazi Kent Konseyi Gençlik Topluluğu üyesi Öğrenciler, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı’yı ziyaret etti. Ziyarette odamızın faaliyetleri, Girişimcilik, Devlet Destekleri ve odamız tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Orhangazi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Bülent Aydın ve Orhangazi Kent Konseyi Gençlik Topluluğu üyesi Öğrenciler, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı’yı ziyaret etti.

Ziyarette odamızın faaliyetleri, Girişimcilik, Devlet Destekleri ve odamız tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Gençlik Topluluğu üyesi gençlerin oluşturduğu “Woodo Design” projesi ve yaptıkları ürünler ile ilgili bilgiler verildi.Kent Konseyi Gençlik Topluluğuna ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Bülent Aydın’a ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı yaptığı açıklamada; Orhangazi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Bülent Aydın ve Orhangazi Kent Konseyi Gençlik Topluluğu üyesi Öğrenci kardeşlerimiz odamızı ziyaret etti. Ziyarette odamızın faaliyetleri, Girişimcilik, Devlet Destekleri ve odamız tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Ayrıca; Gençlik Topluluğu üyesi gençlerin oluşturduğu “Woodo Design” projesi ve yaptıkları ürünler ile ilgili bilgiler aldım.Öğrenci kardeşlerimizi odamızda ağırlamaktan dolayı çok memnun oldum. Orhangazi Kent Konseyi Gençlik Topluluğuna ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Bülent Aydın’a ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.