Kadın Girişimciler Kurulumuz Odamızda Toplandı

Kadın Girişimciler Kurulumuz Odamızda Toplandı

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Seda Şentürk ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimiz, odamızda gerçekleştirdiğimiz kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ev sahipliği yaparken, Yönetim Kurulu Üyemiz M.Yüksel Çoklar ve Genel Sekreterimiz Kubilay M. Yıldırım' da katıldı.

Kadın Girişimciler Kurulumuz, odamızda gerçekleştirdiğimiz kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ev sahipliği yaparken, Yönetim Kurulu Üyemiz M.Yüksel Çoklar ve Genel Sekreterimiz Kubilay M. Yıldırım' da katıldı.

Yeniden Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen Seda Şentürk ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimiz çalışmaları ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı; Yönetim Kurulu Üyemiz M.Yüksel Çoklar, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Seda Şentürk ve Kurul Üyelerimiz ile odamızda gerçekleştirdiğimiz toplantıda bir araya geldik. Kadın Girişiminin artması ve desteklenmesi konusunda, kurul Üyelerimiz ile birlikte gelecek dönemde yapacağımız çalışmaları konuştuk ve yeni projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Kadın Girişimciler Kurulumuzu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişleri ve dilek temenniler ile sona erdi.