22 Ekim Ziyaret Programı

22 Ekim Ziyaret Programı

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Orhangazi Kaymakamımız Sayın Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aydın ile birlikte, Sirena Marine Denizcilik A.Ş. ve Marmara Zeytin İşleme Merkezi'nde bulunan işletmelere ziyaretlerde bulundular. Marzim'de Haktat Zeytincilik Ltd.Şti. GMT Gıda Ltd. Şti. Dem Tatlıcılık ziyaret edildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Orhangazi Kaymakamımız Sayın Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aydın ile birlikte, Sirena Marine Denizcilik A.Ş. ve Marmara Zeytin İşleme Merkezi'nde bulunan işletmelere ziyaretlerde bulundular. Marzim'de Haktat Zeytincilik Ltd.Şti./İşletme Sahibi Cemal Kamacı, GMT Gıda Ltd. Şti./İşletme Müdürü Songül Özşeker, Dem Tatlıcılık/Firma Ortağı Nursel Korkut ve Gıda Mühendisi Esma Turtaş ziyaret edildi. Ziyarette firmaların kapasiteleri, yapılan çalışmalar ve sektörel konularda bilgili alışverişinde bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı yaptığı açıklamada;Orhangazi İlçe Kaymakamımız Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanımız Bekir Aydın ile Sirena Marine Denizcilik A.Ş. Genel Müdür Yrd./CFO Neşet Yıldız ve Mali İşler Müdürü Fatih Okur’u ziyaret ettik. Firmanın üretim tesislerini ziyaret ederek firma, yapılan çalışmalar ve sektörel konular hakkında bilgiler aldık. Ziyaret programına Marzim’ de bulunan işletmeler ile devam ettik.Ziyarette Oda üyelerimiz; Haktat Zeytincilik Ltd.Şti./İşletme Sahibi Cemal Kamacı, GMT Gıda Ltd. Şti./İşletme Müdürü Songül Özşeker, Dem Tatlıcılık/Firma Ortağı Nursel Korkut ve Gıda Mühendisi Esma Turtaş bizleri işletmelerinde ağırladı. Tüm üyelerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz dedi.