Kasım Ayı Meclis Toplantımızı Gerçekleştirdik

Kasım Ayı Meclis Toplantımızı Gerçekleştirdik

Kasım ayı Olağan meclis toplantımızı meclis üyelerimizin atılımıyla meclis toplantı salonunda gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanımız Cem Kapitan meclis üyelerine, oda ile ilgili ve güncel gelişmelerle alakalı bilgilendirmelerde bulundu.

Kasım ayı Olağan meclis toplantımızı meclis üyelerimizin atılımıyla meclis toplantı salonunda gerçekleştirdik.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanımız Cem Kapitan meclis üyelerine, oda ile ilgili ve güncel gelişmelerle alakalı bilgilendirmelerde bulundu.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Girişimci Kurul seçimleri ile Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Seda Şentürk ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı seçilen Emin Sevinç’e rozet takdimi yapıldı.

Önceki dönem Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Musa Öztürk’e, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı ve Meclis Başkanımız Cem Kapitan tarafından plaket takdim edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı yaptığı açıklamada;Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kasım ayı Meclis toplantımızı Meclis Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimlerde Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Seda Şentürk ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı seçilen Emin Sevinç’i tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.Meclis Başkanımız Cem Kapitan ile birlikte önceki dönem Genç Girişimciler Kurulu Başkanımız Musa Öztürk’e plaket takdim ettik. Musa Öztürk’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Toplantının devamında, Yönetim Kurulu Üyemiz M.Yüksel Çoklar Yönetim Kurulumuzun gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca Ayın konusu bölümünde Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Seda Şentürk Girişimcilik ve bugüne kadar yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.