Türkiye-Türkmenistan İş Forumu

Türkiye-Türkmenistan İş Forumu

Türkmenistan Devlet Başkanının ülkemize gerçekleştireceği resmi ziyareti kapsamında 26 Ekimde Birliğimiz ve DEİK işbirliğinde Türkiye-Türkmenistan İş Forumu'nun düzenleneceği bildirilmektedir.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen 24.10.2023  tarih ve E-34221550-720-11524 sayılı yazıya istinaden;


Türkmenistan Devlet Başkanı Sayın Serdar Berdimuhamedov'un ülkemize gerçekleştireceği resmi ziyareti kapsamında 26 Ekim 2023 Perşembe günü Birliğimiz ve DEİK işbirliğinde Türkiye-Türkmenistan İş Forumu'nun düzenleneceği bildirilmektedir.

Sayın Serdar Berdimuhamedov'un teşrifleri ve iki ülkeden ilgili Bakanların iştirakiyle Birliğimiz ikiz kuleler konferans salonunda gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumu ve iş görüşmelerine, ülkemizden ve Türkmenistan'dan kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmektedir.

Katılım teyidi veren firmalara İş Forumu Programı ve Türkmenistan firma listesi ayrıca iletilecek olup, programa katılmak isteyenlerin 25 Ekim 2023 saat 12.30'a kadar https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-turkmenistan-is-forumu adresinde yer alan katılım teyit formunu doldurmaları gerekmektedir. Ayrıca, katılımcıların etkinlik günü saat 9.30 – 10.30 arasında etkinlik kayıt masasında kayıt işlemlerini yaptırmaları beklenmektedir.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Saygılarımızla.