Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu Seçimlerimiz Yapıldı

Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu Seçimlerimiz Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri tüm Oda ve Borsalarda eş zamanlı olarak gerçekleşti. Seçim sürecine girilmesi ile birlikte Odada, 17 kişiden oluşan Kadın Girişimciler ile 24 kişiden oluşan Genç girişimciler kurulları oluşturularak hazırlıklar tamamlanmıştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri tüm Oda ve Borsalarda 19.10.2023 Perşembe günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında eş zamanlı olarak gerçekleşti.

Seçim sürecine girilmesi ile birlikte Odada, 17 kişiden oluşan Kadın Girişimciler ile 24 kişiden oluşan Genç girişimciler kurulları oluşturularak hazırlıklar tamamlanmıştı. Listelerin askıya çıkması ile birlikte yapılan başvurular ile İl icra Komitesi üyeliği için yapılacak seçimlerin adayları belirlenerek seçimler gerçekleştirildi.

 

  

Kadın Girişimciler Kuruluna Seda Şentürk, Genç Girişimciler Kuruluna Emin Sevinç Seçildi.

 

Odamızda 19.10.2023 Perşembe günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen seçimlerde Kadın Girişimci İl İcra Komitesi Asıl üyesi olarak Seda Şentürk, yedek üye olarak Ayfer Fıçıcı seçilirken, Genç girişimciler İl İcra Komitesi Asıl üyesi Emin Sevinç, yedek üye Onur Tunç Kalabeli seçildi.

Seçim sonrasında açıklama yapan Yönetim Kurulu üyemiz Mete Yüksel Çoklar, “Girişimci kurullarımızı çok önemsiyoruz. Geçmiş dönemde olduğu gibi, yeni dönemde de girişimciliğin geliştirilmesi için kendileriyle birçok çalışma gerçekleştireceğiz.

Seçimlerde İl icra Komitesi üyeliklerine seçilmiş olan Kadın girişimciler Kurulundan Sayın Seda Şentürk’ ü ve Genç Girişimciler Kurulundan Sayın Emin Sevinç’ i tebrik ediyor, başta yedek üyeliklere seçilen Ayfer Fıçıcı ve Onur Tunç Kalabeli olmak üzere, tüm girişimci kurulu üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek kendilerini tebrik etti.

Seçimlerde, Bursa İl Kadın girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliğine seçilen Seda Şentürk, seçilmesinin ardından açıklama yapan, Şentürk, “Gelişen Türkiye’de kadınlarımız, ülke kalkınmasının önemli bir gücüdür. Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında en önemli basamaktır. Kadın girişimcilerimizin bu yolda yaşadığı zorlukları kolaylıkla aşması, için yeni dönemde ekibimle birlikte çalışmalar yapacağız.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla hayat bulan kurulumuzun bu dönemde yapacağı çalışmalarla, girişimci kadınları bir araya getirmek için yapılan seçimlerde şahsıma destek olan kurul üyelerimize ve bizleri yalnız bırakmayan Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Bursa İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeliğine seçilen Emin Sevinç, “Orhangazi’de genç girişimcilerin yaşadığı sorunlara çözüm üretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve birlikte hareket ederek ortak çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Seçimlerde şahsıma destek olan kurul üyelerimize, bizleri yalnız bırakmayan Orhangazi TSO yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

İl koordinatör oda/borsalarda yapılacak olan İl İcra Komitesi Başkanlığı seçimleri ile birlikte girişimci kurullarının bölge seçim süreci tamamlanmış olacak.