Odamız Eylül ayı Meclis Toplantımızı Gerçekleştirdik

Olağan meclis toplantımızı meclis üyelerimizin tamamına yakının katılımıyla meclis toplantı salonunda gerçekleştirdik.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanımız Cem Kapitan meclis üyelerine, oda ile ilgili ve güncel gelişmelerle alakalı bilgilendirmelerde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Enes Gören; Yönetim Kurulumuzun yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduktan sonra, “Ayın Konusu” bölümünde Uludağ Üniversitesi Orhangazi MYO Asil Çelik Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Nebi Seren ve Öğretim Görevlisi Koray Aki sunumlarını gerçekleştirdi.

Koray Aki Sanal Gerçeklik ile ilgili olarak gerçekleştirdiği sunumda; Meclis Üyelerimiz Sanal Gerçeklik uygulamalarını deneyimleme imkanı yakaladı.

Toplantıya dilek ve temennilerin bildirilmesiyle son verildi.