Yeni Türk Ticaret Kanunu Eğitim Toplantısı

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile birlikte Yeni Türk Ticaret kanunu ve uygulama yönetmelikleri ile ilgili eğitim toplantısı gerçekleştirilecek. Sunumunu Bursa SMMO Mevzuat Komisyonunun yapacağı eğitim toplantısında teorik bilgiden ziyade, firmaların uygulamada karşılaştıkları sıkıntılar ve nasıl giderileceğine dair bilgiler verilecektir.

Yapılan son düzenlemelerle birlikte konu ile ilgili değişikliklerin ve bundan sonraki süreçte işletmelerin yerine getirmesi gereken yükümlülüklerin neler olduğunun  pratik uygulamalarla anlatılacağı toplantıya tüm üyelerimiz ve ilgililer davetlidir.

Bursa S.M.M.M Odası Mevzuat komisyonu yetkilileri tarafından bilgilendirmelerin yapılacağı , Türk Ticaret Kanunu ile ilgili eğitim toplantısı, 5 Nisan Cuma günü saat 19:00 ‘ da Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecektir.