Orhangazi ilçemizde kurulacak olan Gıda Laboratuvarı için ilk adımlar atıldı.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Ticaret Borsası’nın Orhangazi’de, Marzim tesislerinde hayata geçirmeyi planladığı Gıda Laboratuvarı için ilk somut adımlar atıldı. Uluslararası standartlarda ve akredite Gıda Laboratuvarı olarak planlanan Gıda Laboratuvarı için dün Orhangazi’ye gelen Bursa Ticaret Borsası Başkanı Rıza Aydın, Laboratuvar sayesinde zaten zeytinin ticaret merkezine dönüşen Orhangazi ticaretine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından son derece önemsenen ve üzerinde çalışmaların yapıldığı Gıda Laboratuvarı projesi için Bursa Ticaret Borsası ile birlikte düğmeye bastı.

Gıda Laboratuvarı konusunda Orhangazi’ye gelen Bursa Ticaret Borsası Başkanı Rıza Aydın, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda TSO Başkanı Ergün Efendioğlu, Meclis Başkanı Bekir Aydın, İznik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yusuf Çeşmeci ve oda yöneticileri ile bir araya geldi.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu , Bursa Ticaret Borsası Başkanı Rıza Aydın’a  Gıda Laboratuvarı’nın kurulacağı Marzim tesislerindeki arsa üzerinde inceleme yaptı.