Kırgız Cumhuriyeti ile Ticarette Finansal Alanda Yaşanan Sorunlar Hk

TOBB'dan odamıza gelen yazıyla, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ile Kırgız Cumhuriyeti Merkez Bankası arasında yerel para birimleri ile ticaret konulu bir video konferans gerçekleştirildiği ifade edilerek Kırgız Cumhuriyeti ile yoğun ticari ilişkileri bulunan sektör temsilcilerinin ikili ticaretin finansmanı ve para transferleri alanlarında yaşadıkları sorunlar ve bu sorunların aşılmasına yönelik olası çözüm önerilerine dair görüşler talep edilmektedir.

Sayın Üyemiz,

İki ülke arasında ticarette finansal alanda yaşanan sorunlara dair ilişkin görüşlerinizin en geç 28 Ocak 2021 tarighine kadar odamız bilgi@orhangazitso.org.tr adresine iletilmesini rica ederiz.

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI