Odamızdan Öğrencilere Tablet Desteği

Odamızdan Öğrencilere Tablet Desteği

Odamızdan Öğrencilere Tablet Desteği

Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile 365 Oda/Borsa tarafından yapılan eğitim yardımları, bu yıl içinde bulunulan şartlar nedeniyle, çocukların eğitim ve öğretim alabilmeleri için tablet dağıtımı olarak gerçekleşti.

Oda olarak, içerisinde bulunduğumuz Pandemi sebebiyle uzaktan eğitime katkıda bulunmak amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan 'Küçük Parmaklar' projesi kapsamında Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere toplam 55 adet tablet hediye etti.

Tabletler, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, Meclis Başkanımız Murat Öztürk tarafından Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı ve Milli Eğitim Müdürü Sn. Hüseyin Karatosun’ a teslim edildi.

Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Türk toplumunun Eğitim hassasiyeti çok yüksek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Eğitime en fazla destek veren kurumlardan birisi olduğunu vurgulayarak, eğitime verilen desteklerden dolayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasına, kurumu ve ilçede eğitim gören öğrenciler adına teşekkürlerini bildirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Hatırlı, “Okullarda yüz yüze eğitime geçilememesi nedeniyle uzaktan eğitimin büyük önem kazandığını ve bu bakımdan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına bir nebze katkıda bulunmak istediklerini” belirterek, hayırlı olmasını diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ise tablet bilgisayarı bulunmadığı için derslerini takip edemeyen öğrencilerimize destek olmak amacıyla Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkıları ile alınan tabletlerin öğrencilerimizin geleceği için önemli bir katkı olduğunu vurgulayarak eğitim ve öğretime verdikleri destekten dolayı Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı, Meclis Başkanı Murat Öztürk ve projeyi başlatan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine teşekkür etti.

Uzaktan Eğitime katkıda bulunmak amacıyla teslim edilen tabletler, Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilere verilecek.