6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve Personel Özlük İşlemleri Paneli

  19 Ocak Cumartesi günü  6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu personel özlük işlemleri

 

19 Ocak Cumartesi günü  6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu personel özlük işlemleri ile ilgili panel düzenlenecektir. Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulunun çalışmaları ile düzenlenen panel Saat 13:00-15:00 arasında gerçekleştirilecektir. 
 
 
Yeni İş güvenliği kanunu ile 50 çalışanın üstünde veya altında çalışana sahip olan tüm işyerlerini ilgilendiren, yeni yükümlülüklerin ve uymayanlar için getirilen ağır idari para cezalarının da anlatılacağı panele, Sosyal Güvenlik Uzmanı  Bülent Öz  , İnsan Kaynakları Uzmanı  Ünal Kurt  ve  İnsan Kaynakları Uzmanı  Yılmaz Uyar konuşmacı olarak katılacaktır.Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek olan bu panele üyelerimizin,  idari para cezalarına uğramamaları için mutlaka bu panele katılım sağlamalarını rica ediyoruz.
 
 
Panelde; 6331 sayılı kanunu ve bu kanun ile gelen yenilikler ve sorumluluklar, İşverene düşen sorumluluklar, Cezai yaptırımlar, 2012-2013 yılları arsındaki uygulama örnekleri ve aralarındaki farklılıklar ve uygulamalar, Uygulamalarda özellikle işverenlerin yerine getirmesi gereken konular, Risk analizi, İSG kurulu ve yetkileri, Kurul için gerekenler vb. uygulamalar, Özlük işlemleri konularında bilgilendirmelerde bulunulacak.
 
Kanunun getirdikleri yenilikler ve zorunluluklar ile ilgili tüm soruların cevaplanacağı bu  panele tüm üyelerimiz davetlidir.