Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler- Nijerya

İlgi : Ticaret Bakanlığı'nın 13.11.2020 tarihli ve 58982778 sayılı yazısı. Ticaret Bakanlığı'ndan alınan ilgide kayıtlı yazıda, 19 Kasım 2020 Perşembe günü 14.30-16.00 saatleri arasında Nijerya Federal Cumhuriyeti'nde görev yapmakta olan Ticaret Müşavirimiz ile bu ülkelerde iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılacağı bir e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Söz konusu etkinliğin programı ve kayıt linki ekte yer almaktadır.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya aşağıdaki linke tıklayarak kayıt olmak suretiyle katılabilirsiniz (Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir). Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web
üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.
Nijerya Toplantısı Kısa Link : https://bit.ly/3kxGfxf

Üyelerimize önemle duyurulur.