Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 11.11.2020 tarihli yazıda KOBİ’lerin alacaklarını garanti altına alan ve tahsil edememeleri durumunda, alacaklarının önemli bir kısmını devlet destekli havuzdan karşılayan “Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası” sistemi hakkında 17 Kasım 2020 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden ücretsiz bir seminer gerçekleşeceği ifade edilmiştir. TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Reasürans A.Ş. Genel Müdür Selva Eren’in katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde “Güncellenen Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası” konusu anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.