Türkiye-Bulgaristan Heik 1.Dönem Toplantısı

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan odamıza gelen ilgili yazıda, Türk-Bulgar Hükümetlerarası Ekonomik İşbirliği Komisyonu (HEİK) 1.Dönem Toplantısı ve Türkiye-Bulgaristan İş ve Yatırım Forumu'nun,Sayın Bakanımız Ruhsar PEKCAN ile Burgaristan Ekonomi Bakanı Lıçezar BORİSOV eşbaşkanlıklarında 25 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Toplantıda gündeme getirmek üzere, Türkiye-Bulgaristan ticari ve ekonomik ilişkilerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine dair bilgi notlarının en geç 3 Kasım 2020 Salı günü mesai bitimine kadar bilgi@orhangazitso.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI