Filistin Pazarı ve Ticaret Fırsatları Semineri

Paydaşımız, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda, T.C. Kudüs Ticaret Müşavirliği ve Uludağ İhracatçı Birlikleri işbirliği ile; otomotiv yedek parça ve servis hizmetleri, inşaat, mobilya ile işlenmiş gıda (tatlı ve şekerleme grubu) başta olmak üzere tüm sektörleri kapsayan "Filistin Pazarı ve Ticaret Fırsatları" online semineri (zoom webinar bağlantısı ile), 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 13:30’da gerçekleştirilecektir.

Sayın Üyemiz,

T.C. Kudüs Ticaret Ataşesi Sn. Sabahaddin Tarhan’ın konuşmacı olarak yer alacağı, Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin tecrübeleriyle katkı sağlayacağı online seminere katılım ücretsiz olup, katılmak isteyen üyelerimizin 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 10:00'a kadar buraya tıklayarak kayıt olmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI